ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Κατερίνα Μπίτζιου

Personal & Executive Coach/ Personal  Development

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

+30 6973220249

bitziou

Η Κατερίνα Μπίτζιου είναι επαγγελματίας Personal & Executive Coach, με εξειδίκευση στην Προσωπική Ανάπτυξη. Συνοδοιπόρος στην ανάγκη της προσωπικής και επαγγελματικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης της ζωής μας.

Με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα του Marketing και στον Όμιλο ΟΤΕ, με εξειδίκευση στο CRM στο χώρο των Campaign, αρμόδια υλοποίησης στρατηγικών επικοινωνίας σε όλο τους το φάσμα και τα κανάλια επικοινωνίας, στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Όραμα της είναι η παροχή αποτελεσματικής στήριξης στους συνανθρώπους μας, που νιώθουν την ανάγκη αλλαγής και αυτοβελτίωσης, για την πραγμάτωση των προσωπικών τους στόχων.

Είναι κάτοχος του “Diploma in Positivity CoachingPersonal & Executive από τον ICF Global και έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις (σεμινάρια, συνέδρια, διαλέξεις, κλπ.) αναφορικά με την ανάπτυξη και βελτιστοποίησης της προσωπικής και επαγγελματικής μας πραγματικότητας, καθώς και την θετικότερη προσέγγιση της επικοινωνίας μας και της σχέσης μας με τους άλλους ανθρώπους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες Coaching σε ΜΚΟ.

Μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece Charter Chapter). Υπεύθυνη της Επιτροπής του Web Site στο ICF GREECE CHARTER CHAPTER.


  Διαδικασία - Οφέλη
Mελών ICF
Πιστοποιημένες
Εκπαιδεύσεις & Σχολές
Εκδηλώσεις  
           
  Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα  

Προβληθείτε στο ICF Greece Chapter »

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία