ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

WEBSITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΑΠΠΑ

Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Leadership Coach

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.labrinipappa.gr

+30 6938231271

 

PAPPA LAMPRINIΗ Λαμπρινή Παππά σπούδασε Επικοινωνία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α, Ecole Supérieure de Commerce et de Management). Επιμορφώθηκε στις παρακάτω Life Coaching μεθοδολογίες:

• The Coaching Clinic, Certificate Corporate Coach U (CCU)
• Certificate in Coaching for High Performance, American Management Association (AMA)
• Certificate in Solution-Focused Coaching, Management Development Institute (MDI)

Η επαγγελματική ζωή της ξεκίνησε με εργασία και παράλληλα σπουδές. Εργάστηκε σε εφημερίδες για είκοσι πέντε χρόνια, είχε την ευθύνη της Εμπορικής Διεύθυνσης, ένα τίτλο που τον κέρδισε πολύ νωρίς μετά από τέσσερα χρόνια συστηματικής και αποτελεσματικής εργασίας ως στέλεχος του διαφημιστικού τμήματος στην ημερήσια οικονομική εφημερίδα Εξπρές.

Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα Ισοτιμία ήταν ήδη στα σκαριά και ανέλαβε την εμπορική διεύθυνση της, η κοινή διαδρομή τους διήρκησε δέκα χρόνια. Στη συνέχεια ήρθαν νέες προκλήσεις και η ημερήσια πολιτική εφημερίδα Απογευματινή ήταν μια από τις οποίες δέχτηκε. Συνεργάστηκε για ενάμιση χρόνο ως Σύμβουλος του έκδοτη και η ευθύνη της συμβουλευτικής την προκάλεσε και την κέρδισε από τότε μέχρι σήμερα.

Είναι δια βίου εκπαιδευτής και εκπαιδευομένη σε εργαλεία και μεθοδολογίες οι οποίες συμβάλουν στις προσαρμογές των νέων δεδομένων στις προκλήσεις των καιρών και στην βελτιστοποίηση της ηγεσίας .

Διαχέει την Coaching μεθοδολογία γιατί η εφαρμογή των πρακτικών της επέφερε σημαντικές θετικές αλλαγές και μετρήσιμα αποτελέσματα στα εργασιακά περιβάλλοντα που την δέχτηκαν.

Πιστεύει ότι το επιχειρείν ως φιλοσοφία και δράση είναι ο δρόμος επιβίωσης και ευημερίας γι αυτό χρειάζεται να προσθέτουμε συνεχώς αξία στην εφαρμογή της.


  Διαδικασία - Οφέλη
Mελών ICF
Πιστοποιημένες
Εκπαιδεύσεις & Σχολές
Εκδηλώσεις  
           
  Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα  

Προβληθείτε στο ICF Greece Chapter »

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία