ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΙΤΛΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

E-MAIL

SITE

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τσιαμπάζη Αναστασία

Life Coach, Trainee Medical Coach

-

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+30 6945 972133

TSIABA ANASTASIAΗ Αναστασία Τσιαμπάζη είναι επαγγελματίας Life Coach και εκπαιδεύεται ως Medical Coach στο Medical Coaching Institute.

Απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, διαθέτει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία στον ιατρικό κλάδο σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στα τμήματα Εμπορικής Διεύθυνσης και Δημοσίων Σχέσεων.

Μέσω του Coaching υποστηρίζει και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βρίσκουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, να αλλάζουν αυτά που δε θέλουν και να βελτιώνουν αυτά που επιθυμούν, έτσι ώστε να νοιώθουν χρήσιμοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Πιστεύει πως ότι χρειάζεται ο άνθρωπος υπάρχει ήδη μέσα του. Όπως αναφέρει στους πελάτες της: «Μην αφήνεις άλλους να ανάψουν τη δική σου φωτιά, έχεις τα δικά σου σπίρτα. Ξεπερνώντας τους φόβους και τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου, βλέπεις ποιος πραγματικά είσαι. Αναγνωρίζεις τις αξίες σου. Ανακαλύπτεις το όραμα σου. Δίνεις νόημα στη ζωή σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αρχίσεις την προπόνηση. To coaching αναπτύσσει την αντοχή και την ανθεκτικότητα, αναδεικνύει τις δυνάμεις, ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό. Το coaching είναι ένα ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού που εμπνέει».
Είναι ενεργό μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Charter Chapter (ICF Greece).


  Διαδικασία - Οφέλη
Mελών ICF
Πιστοποιημένες
Εκπαιδεύσεις & Σχολές
Εκδηλώσεις  
           
  Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα  

Προβληθείτε στο ICF Greece Chapter »

Ακολουθήστε μας:

facebooktwitteryoutubelinkedin

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

 info@icfgreece.org

Επικοινωνία